Jatkoa Lainausten lähteillä -sarjaan.

Autuaita ovat autuaat, koska he ovat autuaita. Autuaita ovat ei-autuaat, koska heistä voi tulla autuaita. Ei muuta. Keksikää itse lisää, jos haluatte.

Tohtori vitun ensimmäinen yli kuukauteen näkemäni valkonaama tässä viidakossa Livingstone, otaksun.

Minä elän – kuin sika pellossa. Kuolinvuoteellani olen maannut viikkoja, mutta kukaan ei ole vaihtanut vaatteitani. En tahdo kuolla hien-, kusen- ja paskanhajuisena, mutta ketäpä se kiinnostaa.

Lähetämme ihmisen Kuuhun ja tuomme hänet sieltä turvallisesti takaisin vuoteen 1970 mennessä. Ihminen-sanaa ei pidä ottaa kirjaimellisesti: myös ihmisapina kelpaa. Tai miksi ei muukin eläin. Ehkä miehistöä ei tarvita lainkaan. 1970 on vain esimerkki: tarkan vuoden sijaan voisi puhua tulevaisuudesta, jossa jatkamme tutkimusmatkaamme avaruuteen. Voi olla, että Kuussa ei tarvitse käydä vielä 20. vuosisadalla. Sitä paitsi avaruudesta voi löytyä Kuuta kiinnostavampia kohteita. Kun sanoin, että lähetämme, en tarkoita välttämättä vain amerikkalaisia vaan koko ihmiskuntaa, onhan kyseessä suuri yhteinen tavoitteemme.

Meillä on suurempi kuin Jeesuksella.

Minulla on unelma tasa-arvoisesta maailmasta, jossa voin kotona istua pöydän ääreen ja valkoiset palvelijat tuovat ruoan minulle ja valkoihoiselle vaimolleni.

Jeesus Houston Kristus, meillä vittu toimi mikään.