Hiljaisella viikolla kirosin hiljaa kuullessani seuraavat uutiset.

USA pitää terrorismista epäiltyjä salaisissa vankiloissa. Varsinainen uutinen oli vain se, että asia vihdoin myönnettiin avoimesti. Kauanko siedämme tätä? Uutisista on tullut amerikkalaisten sodissa tappamien siunaustilaisuus. Siunaamme myös amerikkalaisten tekemät kidutukset. Kaikki hyvien kauppasuhteiden takia: käymme kauppaa kolmansien maiden ihmisillä.

USA ei hae YK:n ihmisoikeusneuvoston jäsenyyttä, koska se uskoo, että jäseneksi pääsevät myös ihmisoikeuksia polkevat maat. Kuulostaa Groucho Marxilta: "En halua kuulua kerhoon, joka hyväksyy minut jäsenekseen."

Valtio keräsi kansalaisten kultasormuksia sotien aikaan ja antoi tilalle rautasormuksen. Jälkeenpäin selvisi, että kulta jäi lojumaan Suomen Pankin varastoon, josta se myytiin pilkkahinnalla. Kyllä valtio aina keksii keinot alamaisten kusettamiseen. Jotain rajaa ja rautaa rajalle!

RKP esitti, että suomen- ja ruotsinkielisten pitäisi käydä koulua eri rakennuksissa. Pistän paremmaksi: ruotsinkielisten pitäisi käydä koulua eri maassa. Lähden milloin tahansa vapaaehtoiseksi muiluttamaan ruotsinkielisiä länsirajalle.