On tilanne päällä, nimittäin ihmisoikeustilanne. Kyllä hävettäisi, jos vähemmistöpoliitikkojemme viimeaikaiset lausunnot leviäisivät maailmalle. Onneksi on tämä suomen kieli, jota ei ymmärretä, varsinkaan rajan takana.

Harmaan sinipunamultahallituksemme vastavoimaksi puoluekenttäämme on syntymäisillään uusi kaksikanta. Sen voima tulee "musta tuntuu" -äänestäjiltä, jotka eivät vaivaa päätään ajatuksilla. Suvaitsemattomuus yhdistää tuleviksi valtapuolueiksi haluavia: perustuslaittomia rajavartijoita ja jeesustelevia heterodemokraatteja.

Timo "Hokkanen" Soinin lausunnot nollatoleranssin tulopolitiikasta unohtuivat hetkeksi, kun valitun kansan edustaja Päivi Räsänen tuli kaapista ja julistautui julkihomofobistiksi: "Eihän Raamattukaan kerro Jeesuksen harrastaneen homosuhteita opetuslapsien kanssa, ainakaan suoraan." Räsänen kuitenkin unohti toisen Raamatun kohdan: "Nainen vaietkoon seurakunnassa."

Tämmöiset lausunnot pitävät tiedottavia elimiä pystyssä. Eikä homopaini ehtinyt edes loppua, kun Räsänen iski uuden aiheen kimppuun: "Suomeen ei pitäisi päästää edes turvapaikkaa hakevaa Jeesusta." On annettava postuumisti sympatiapisteitä roomalaisille, jotka heittivät kristittyjä leijonien eteen, vaikkakaan eivät tarpeeksi.

Päivi Räsäsen PR-tempaukset eivät ole vitsauksia puolueelle, vaan suusta päästettyjen sammakoiden tarkoitus on uskon puhdistus. Luuta käy muuallakin: Soini tahtoo etnisesti puhdistaa suomalaisten geenit, ja suomea homosti murtavat taas äidinkielensä vaatimalla pakkosuomea pois kouluista.

Suomenruotsalaiset, se parempi kansa, etunenässä Stefan Wallin ja Astrid Thors, ehtivät myös julkilausumaan, että eivät hyväksy Räsäsen pakolaispuheita. Siinäpä pulma: kumpaa saa riistää enemmän, uskonnonvapautta vai sananvapautta?

Pienten pullistellessa toisetkin pienpuolueet pelkäävät kutistuvansa. Kun suvaitsemattomia suvaitsemattomien Anni "Tyttöjen välisestä ystävyydestä" Sinnemäeltä kysyttiin parisuhdekantaa, hän ilmoitti rekisteröityneensä jo vuosia sitten eroakerkosta.fi-sivustolle.

Nähdäänkö eduskuntavaaleissa taivastelijoiden ja maahanmuuttokriitikoiden nurkkakuntaliitos? Timo "Et voi tulla rajan taa" Soini pyrkinee sisäsiittoministeriksi, mutta suostuisiko Räsänen ministeriksi sateenkaarihallitukseen?

Koskaan ennen ei politiikka ole ollut näin kiinnostavaa, eikä se nytkään ole yhtään kiinnostavaa.