"Eiku", jäi kahden kartturin viimeisiksi sanoiksi viikonloppuna.

SM-pillurallikuski kertasi tapahtunutta: "Kiikarissamme oli viisi tyttöä, mutta vastaan tuli kuusi. En nähnyt puuta metsältä, se tuli jostain puun takaa. Luulimme sitä panopuuksi."

Kartturi tukehtui sylissään olleisiin Helsingin puhelinluetteloihin. Hän oli etsinyt seuralaispalveluita kolmososan keltaisilta sivuilta ja lukenut kakkososan karttaa. "Tasapuolisen mainonnan takia meillä oli sekä Eniron että Fonectan luettelot", kuski muistutti.

Heti seuraavana päivänä MM-viinaralli vaati toisen karttuhrin. Ei se matka tapa, vaan vauhti. MOT (mikä oli toistettava). Onnettomuudesta säikähtänyt MäkiKolarein antoi heti tallimääräyksen: Kimi Räikköseltä kiellettiin viinamäkistartti.

Ajetaanko ralliautoilla liian kovaa? Eivätkö kartanlukijat pysy enää perässä? Vai pitäisikö autoilla ajaa vieläkin kovempaa, jotta pääsisi karkuun kuolemaa?

Oikeuden tieltä väistyvä oikeusministeri Johannes Koskinen töräytti sakkopillurallista: "Seksin ostamisesta pitäisi seurata tuntuva sakko, joka määräytyisi suhteessa seksin hintaan." Koskisen arvion mukaan sakko olisi vähintään kymmeniä tai satoja euroja. Kuinka halvalla Koskinen paneekaan seksiammattilaisia? Uhkaako Kimiä kymmenien miljoonien sakot, vai pitääkö Jenni suunsa kiinni?