24 oli ainut säännöllisesti seuraamani tv-sarja alkuvuonna. Kuusi (vuoro)kautta taitaa kuitenkin riittää minulle. Väkivalta on alkanut kuvottaa, eivätkä yllätykset enää yllätä: CTU:sta löytyy myyriä, päähenkilöitä tapetaan, kuolleeksi luullut Jackin tutut palaavat.

Jack Bauerin yli-ihmisyys huvittaa. Tunneälykkönä Jack tunnistaa valehtelijat vaistonvaraisesti. Periaatteen miehenä Jack tekee mitä tahansa suojellakseen kotiaan ja isänmaataan. Sivullisia kuolee vahingossa, mutta keskimäärin Jackin toimet säästävät enemmän ihmishenkiä. Jack voi myös surutta kiduttaa ja tappaa läheisiään, kun uskoo sen olevan tarpeen isänmaan suojelemiseksi.

Sarjan tyypit ovat herkullisen monimutkaisia ja jokainen jakso on täynnä toimintaa ja jännitystä. Moraalikysymykset jaksavat pohdituttaa: pahat ovat pahoja, mutta hyvät toisinaan vielä pahempia. Jack on jokaisen itsenäisen työntekijän esikuva ohittaessaan esimiesten, jopa presidentin käskyt, kun uskoo olevansa oikeassa. Jackin motto: "Laita CTU asialle, mene itse perässä."

Kaiken lisäksi Jack on Jeesus:

Jeesus nousi kuolleista kolmantena päivänä. Jack Bauer alle tunnissa. Vieläpä kahdesti.

Jack Bauer unohti, mihin oli jättänyt avaimensa. Hän kidutti itseään, kunnes paljasti avainten paikan.

Jack Bauer paini Teräsmiehen kanssa. Hävinneen täytyi pukea alushousut viimeisenä.

Kun Jack Bauer kusee vastatuuleen, tuuli kääntyy.