Kalevalan päivän kunniaksi perinnearkistoni raottuvat raottumistaan. Koska uudet lauseet odotuttavat itseään, Aforismikone ja Haikutin hienonnettiin Lausekoneeksi, joka suoltaa nyt myös vitsejä. Laskurin mukaan aforismeja on tuhat, haikuja ja vitsejä molempia kolmattasataa.

Iskisikö uuden vitsiosion nimenä Vitsisampo? Kommentoimalla voi ehdottaa ja antaa muutakin palautetta. Jos esimerkiksi haluaisitte parempia lauseita...

Tieto Jätti taustatiedottaa:

Lönn Rotten, E. V. kansanviisastelujen kerääjä. Ompelijoiden, Neuleblogistien ja Muiden Kirjailijoiden Liiton vastustusjäsen. Teki satoja lauseiden keräys- ja tutkimusmatkoja eri puolille päätään. 2000-luvulla ilmestyi nykyisin Afokalevalan nimellä tunnettu yli tuhatsäkeinen Afokokous Viinamoisesta, joka rakenteettomuudeltaan jo vastasi pitkälti. Haikuvala taikka Vanhoja Kurjalan Tankoja Suomen kansan janoisista ajoista valmistui aikanaan. Lähes yhtä hajanainen ja merkityksetön on Arinatar taikka Suomen Kansan Vanhoja Kaskuja ja Vitsiä. Näiden teosten lisäksi hän julkaisi myös sananlaskuja, aivoituksia ja loitsuja. Merkittävän työn E. V. teki myös suomen kielen kehittämisen hidastamiseksi.