"Jumala on olemassa, koska Raamattu sanoo niin. Ja Raamattu on totta, koska se on Jumalan sanaa eikä Jumala koskaan valehtele." (Skepsis)

Jeesus on taas pinnalla. Yhden teorian mukaan nuorempi herra kävelikin jäällä. Jeesukset jalassako? Suunnitellaanko jo elokuvaa Ice Age 2000: Jeesuksen paluu, jossa Iso-J muuttaa veden jääksi?

Juudaksen evankeliumin mukaan Juudas ei pettänytkään Jeesusta. Kukapa sitä itse myöntäisikään? Tämä olisi paha isku aforistikolle, joka on ikänsä veistellyt lauseita juudaista ja hopearahoista. Häviääkö apinan leipäpuu?

Da Vinci -koodi muistuttaa teoriasta, että Jeesus perheytyi Magdalan Marian kanssa. Jos Jeesus oli vain puoliksi ihminen, niin oliko hän siis myös ristiinnaija?

Mitä Jeesus merkitsee sinulle? Epäjumalat(taret)-kisassa rinnanmitalla hopealusikan saanut Katri Ylander vastasi: "Taivaan Isää, joka suojelee." Toimittaja oli äimän käellä lyöty.

Internetin keskustelupalstalla joku lausahti: "Jeesus kirjoitti Raamatun." Niin kai sitten. Uskomukset kaipaavatkin ravistelua.