Vanhanen ei ole enää uutinen. Uutislehti 100 kertoi tänään: Lähes puolet kahdeksasluokkalaisista on sitä mieltä, että terroristi ansaitsee tulla kohdelluksi kuin eläin.

Kuka on terroristi? Jos et taistele Amerikan puolella terrorismia vastaan tai sinua epäillään terroristiksi, sanoo Bush. Mitä pahaa eläimet ovat tehneet Bushille?

Ovatko kettutytöt ekoterroristeja? Pitäisikö heitä kohdella kuin tarhakettuja? Onko itsemurhaterroristi egoterroristi?

Miten eläimiä tulisi kohdella? Rikas kohtelee lemmikkieläintään paremmin kuin köyhää ihmistä. Ihminen väittää olevansa viisain eläin, mutta delfiinit ne vasta viisaita ovat: eivät puhu roskaa.

Eikö ihminen ole eläin? Luulin maksavani eläinkuntaveroa. Onko evoluutio kumottu? Onko eläimillä oma taivas, pääsevätkö autuaat sodomistit sinne?

Onko terroristien ja eläinten välillä salaliitto? Ainakin tv-sarjassa 24 terroristi Nina Meyers sai ujutettua madon CTU:n (Counter Terrorism Unit) tietokoneisiin.

Miksi kahdeksasluokkalaiset eivät keskity koulunkäyntiin vaan parantavat maailmaa? Miksi heidän mielipiteensä on uutinen?

Tilastot eivät valehtele, vaan niistä juttuja tekevät toimittajat. Miksi ei uutisoitu näin: Yli puolet on sitä mieltä, että terroristeja ei pidä kohdella kaltoin?

Jos et ole terroristi, et ansaitse edes eläimen kohtelua.