Pakistanissa piileskellyt terroristi paloi poroksi kansainvälisen tiedustelu- ja toimeenpanopalvelun CIA:n ohjustamana. Niin se käy, kun sotkeutuu Amerikan sisäisiin asioihin.

"Anna toisenlainen joululahja", mainostaa amerikkalainen Start Reki -kampanja. Rauhaisan joulun voi saada lähettämällä joulutervehdyksen tuhmalle etäterroristille. Kampanja on jatkoa Star Wars -ohjelmalle, jolla aloitettiin avaruuden valloitus asein.

Amerikkalainen voi sanoa: "Amerikka on kotini, kotini on linnani ja Jumala ompi linnamme, joten Amerikka on Jumala." Jumala onkin ulkoistanut Amerikkaan taivaalliset sotajoukkonsa.

"Olemme Jumalan asialla", paljasti myös nimetön syvä lähdekurkku Vaino S. Tarantino, joka tunnetaan snuff-sotavideoistaan Gulf Fiction (Irak, 1991) ja Kill bin L. (Afganistan, 2001).

Ennen saattoi tonttu kurkistaa ikkunasta jouluna. Nyt Jumalan silmä näkee kaiken taivaan satelliittien avulla. Avaruustutkijoiden kehittämä NASA-retina -tekniikka auttaa tunnistamaan jokaisen.

Amerikan puhelinkeskustiedustelupalvelu kuuntelee myös kännykkääsi. Koska paranoideilla ei ole kännykkää, sen englantilais-ruotsalainen alihankkija on kehittänyt koteihin asennettavan Beetle Hem -salakuuntelulaitteen.

Joulunakaan ei tarvitse tuntea itseään yksinäiseksi.