Uutiset otettiin ennen vakavasti. Sitten tv-uutisiin lisättiin loppukevennykset, lehtiin viihdeuutiset ja julkkisjuorut. Mistä voi enää keksiä pakinan aiheita, kun Uutislehti 100 julkaisi tämmöisiä uutisia eilen ja tänään:

Kenguruksi luullun eläimen epäillään kuljeskelevan Tampereen seudulla. Miten niin epäillään kuljeskelevan? Joku väitti nähneensä kengurua muistuttavan eläimen, mutta eikö häntä tahdota uskoa? Se oli iso rusakko, oli tuntematon lähde kommentoinut.

Kissanpoika matkusti kahdessa päivässä 1600 kilometriä. Kas kun ei maailman ympäri. Lensikö se jäniksenä? Oliko David Blainella näppinsä pelissä? Onko kissan tarina jo myyty Hollywoodiin?

Lemmikkien tapaturmia viedään oikeuteen Amerikassa. Koira raateli kissan, omistaja sai 45 tuhatta; koiralle annettiin väärä taudinmääritys, omistaja sai 39 tuhatta dollaria. Olikohan kyseessä sama koira. Lemmikki voi viedä leivän suusta tai tuoda leivän suuhun. Vakuutusyhtiöt ja lakimiehet rahastavat.

Heureka järjestää Keksi nimi uusille koripallorotille -kilpailun. Koska tämä oli kaupunkiuutinen, rotat eivät liene maalta vaan kaupunkien viemäreistä ja kellareista. Pelaako Tikkurilan NRKY jo mestaruussarjassa? Julkaistaanko tulokset urheilu-uutisissa?

Helsingin metroliikenne pysäytettiin "piipittävän" laatikon takia. Viikon eläinteeman olisi kruunannut laatikosta löytyvä tipu. Valitettavasti jäynä oli elektroninen laite.

Mitään tärkeää ei siis ole tapahtunut. Ovatko ihmiset niin (itse)tyytyväisiä tai kiireisiä, että välittävät enää luontokappaleiden sattumuksista?