Ihmetys ja kummitus näitä julkisia turhiksia, heidän nolouttaan ja sen ympärille rakennettua turruttavaa liiketoimintaa.

Ovatko nolouden huippu ne naiseläjät, jotka puolivahingossa vilauttelevat vähien vaatteidensa aukkopaikkoja päästäkseen viihdeuutiskuviin ja -otsikoihin?

Vai ovatko nolompia noiden kuvien suurkuluttajat, jotka seuraavat toisten toilauksia päivittäin? Vai ne itseään toimittajaksi kutsuvat, joiden työ on napata nakukuvia ja keksiä niistä skandaaleja?

Vai ne nolouden kulttuurin kritisoijat, jotka ovat asettuvinaan pelleilyn yläpuolelle, jotka päivittelevät tiedonvälityksen nykytilaa käytyään tarkastamassa uusimman "tosi-tv:stä tuttu osti uuden alusasun" -paljastuksen. Ei ole niilläkään parempaa tekemistä. Olemme kaikki samassa koukussa.

Vai onko huipuin sittenkin se korkein voima tai olento, joka loi tämän kaiken? Tosi älykästä suunnittelua. Olemme evoluution päätepiste lööpin iin päälle.

Kuka voi sanoa uskottavasti, että ei ole olemassa huonoa julkisuutta? Siis Matti Nykäsen lisäksi? Harvasta tulee semmoinen täysin ryvettynyt ääri-ilmiö, jonka julkisuuskuva vain vahvistuu uuden loan heitosta.