Aakeessa ja laakeessa maassa olisi lääniä missä asua ja silti pakkautuu kaupunkiin ahtaaseen kerrostaloasuntoon jonka vuokraa maksaa itsensä kipeäksi samoin kuin veroja niin että sairaanhoidon olisi syytä olla ilmaista.

Ajaa töihin omalla autolla kiroten aamuruuhkaa vaikka voisi työskennellä kotona kännyköin ja tietoverkoin ja valtion kustantamin infrastruktuurein.

Palaa töistä omalla autolla kiroten iltapäiväruuhkaa ja näyttää keskisormea toisille kuskeille sillä tapana ei ole puhua eikä edes tervehtiä naapuria viestintätekniikan ihmemaassa jossa toisia lähestytään vain tekstiviestein ja sähköpostein.

Maailman puhtaimmassa ilmastossa ja ympäristössä ajaa omalla autolla korpeen ja rakentaa kakkosasunnon järven rannalle metsäneläinten ykkösasuntojen päälle.

Maailman parhaimmalla kielitaidolla puhuu omaa outoa kieltään ja sananvapauden luvatussa maassa vastarannalla huutaa toiselle mökkiläiselle olevansa samaa mieltä.

Nauttii tutkitusti maailman parhaasta elämänlaadusta kunnes koristaa itsemurhatilastoa jos ei ennen sitä kuole sydän- ja verisuonitautiin vaikka tunnetaan kuntourheiluhulluna.

Viileintä kuulia maassa on ilmasto ja ihmisten käyttäytyminen ja ehkä juuri siksi haluaa muuttaa täältä helvettiin.