Helsingin Seurakuntayhtyjät ovat tuoneet Armon verkkoon. En päässyt osalliseksi armosta Firefox-selaimellani: "Tämä sivusto vaatii JavaScript-tuen."

Seuraava ovi tuli vastaan IE-selaimella: "Tämä sivusto vaatii ilmaisen Flash-laajennuksen." Helvetti soikoon, annetaanko armoa vain A-luokan kansalaisille.

Spiritistisessä raivossani yritin saada taivaspaikkaa vielä Macromeedioiden avulla: välähdys ja leimahdus - ja Flash Player asentui IE-selaimeen. Sen jälkeen pääsin sivulle, jossa luki: "Ladataan XML." Eikä sitten muuta.

Takaisin Firefox-selaimeen ja JavaScript-tuki käyttöön. Ovi avattiin kolkuttavalle neljännellä yrityksellä! Parrakas pappi hyppäsi sivulle ja taustalla alkoi kuulua infernaalinen hälinä.

Menin Linnunradan laidalla -valikkoon. Sehän on Eppu Normaalin kappale, kuten myös Taivaassa perseet tervataan. Sivulla kysyttiin: "Mihin älykäs tarvitsee Jumalaa?" Enemmän kiinnostaisi, mihin tämmöinen tyhmä.

Tapahtuma kalenterin (huomaa sanapari) Elokuvaa ja valokuvaa -osiossa todettiin: "Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy." Eikö armosta tarvitsekaan maksaa? Elokuvalistalla oli muun muassa Paha poliisi, jossa Harvey Keitel kärsii kristusmaisesti, mutta nunnanraiskauskohtaus on aika armoton. Samaa sarjaa on listan Lilja 4-Ever.

Sivustolla oli tahattoman hauskoja tekstejä esimerkiksi synnistä ja viinanjuonnista, mutta Flash-pelleilyn takia niihin ei voi viitata suorilla linkeillä. "Synti on epäjumalanpalvelusta." Onko Hanna Pakarisen ihailu syntiä? "Pohdi listan asioita, jotka ovat syntiä: puutarhatonttujen ihastelu." Onko Amelie-elokuvan ihastelu syntiä?

"Kun pitäisi naisten kuullen sanoa jotain, mies veistelee vitsiä, runoilee lipevästi tai vaikenee." Osui ja upposi minuun kuin haiku. Se on aina mielessä, mutta blogataan nyt ensin.

Taisin mennä halpaan enkä tajunnut vitsiä. Onhan sivusto pelkkä parodia, onhan?