Blog-päivän 3108 kunniaksi pieni katsaus blogimaailmaan.

Ei Sinkkuelämää? No Sex in the City -blogin (g.org/asmi) nimen perusteella luulin, että kirjoittaja Panoepuu kertoisi antavansa jokaiselle vastaantulijalle - pakit. Ei anna.

Saavatko päiväkahvittajat kotihoidon tukea? Kahvin lisäksi niille näyttää kelpaavan suolensisäisesti nautittu piristysruiske. Ennen niitä kutsuttiin katutytöiksi ja muutaman kuukauden jälkeen katuu-tytöiksi. Nyt ne ovat kaatuu-tyttöjä: makuulla heti kun lähistöllä on mies pystyssä.

Alkavatko kirjoittajat pian listata hoitojaan: "Näissä blogeissa kerrotaan sänkyseikkailuistani." Alkaako sitten vuoropuhelu: "Tänään särki päätä", Panoepuu kirjoittaisi. "Vituttaa, kun Panoepuu ei antanut", kommentoisi Herra X omassa blogissaan.

Siirrytäänkö blogien arvostelusta bloggaajien seksitaitojen arvosteluun? Top-lista saisi ihan uuden merkityksen. Blogihakemiston suosituimmat luokat olisivat erilaiset seksuaaliset taipumukset.

Onko tähän koko ajan pyrittykin? Rokkaritkin laulavat vain saadakseen naisia, mitä nyt jokunen suosii miehiä. Internet on seksitietoverkko, Google on pornonhakukone, blogeista tulee päiväkahvikirjoja.

Mitä jos nymfomaanis-depressiiviset naisnimimerkit eivät olekaan tätejä, joiden b(I/O)loginen kello tikittää viimeistä päivää? Sedistäkö tässä onkin lueskeltu? Seisooko kirjoittajien biologinen kello? Ketä tässä vedätetään?