Mies katsoo tv:tä olohuoneessa. "Otatko teetä?" huutaa vaimo keittiöstä. "Mitä sanoit?" huutaa mies takaisin. Vuorohuutelu jatkuu tovin, loppuu vasta kun vaimo kävelee olohuoneeseen. Vaimo äksyilee, miksi mies ei koskaan vastaa; mies suuttuu, miksi vaimo aina huutelee keittiöstä.

Mies etsii kukkaroaan. "Minne jätit sen illalla?" vaimo kysyy. "Tähän pöydän kulmalle, muistaakseni", mies vastaa, "mutta olet taas ottanut sen siitä." Vaimo mutisee vain siivonneensa ennen nukkumaanmenoa ja alkaa etsiä kukkaroa kaapeista.

"No niin, nyt lähdetään", mies sanoo kukkaron löydyttyä ja menee istumaan autoon. "Tulen ihan kohta", vaimo sanoo. Sitten vaimo täyttää astianpesukoneen, luuttuaa ruokapöydän, ripustaa pyykit narulle, tekee ostoslistan, ottaa lääkkeet, syö viilin, käy vessassa ja laittaa tukan. "Aina sama juttu, kun pitäisi lähteä", mies murahtaa, kun vaimo tulee autoon puolen tunnin päästä. "Helppohan sinun on vain istua autossa", vaimo sanoo.

Tavaratalossa vaimo jää katselemaan vaatteita, mies lähtee kiertelemään. Vartin päästä vaimo soittaa ja kysyy, missä mies on. Sopivat tapaavansa tavaratalon kahviossa. Tavattuaan lähtevät taas kiertelemään omiin suuntiinsa. Vartin päästä vaimo taas soittaa, sopivat tapaavansa ruokaosaston kauppojen edessä. Sama toistuu vielä pari kertaa, ennen kuin lähtevät takaisin kotiin.