Tulevaisuudessa jokainen saa kuuluisuutta 15 minuuttia, sanoi Andy War "Good 4 Absolutely Nothing" Hole. Ennustus johti virtuaaliseksiin, johon käteen vetävän pää jää. Julkkiksesta voi tehdä avatarin, jonka kanssa voi tehdä kaiken - laista piittaamatta. Rajana vain mielikuvitus, joskus poikkeustapauksissa seksuaalirikoslaki.

Yksinäiset kotirouvat näkivät ennen märkiä unia putkimiehistä kumiletkuineen. Nyt he tilaavat halaajakaistaliittymän asentajan, kun on sattunut vesivahinko pumppaavan barbapapan kanssa. "What's your zip code?" kysyy asentaja eikä tarkoita postinumeroa vaan siveysvyön vetoketjun koodinumeroa. Rouvat eivät tahdo pysyä stringeissään odottaessaan langattomia yhteyksiä.

Jos kohta tosielämän tallaajat ovat yksiulotteisia, virtuaalimaailman viriilit pelimiehet ovat jo nyt moniulotteisia 3D-kuppien tutkailijoita. Internetissä koolla ei ole väliä, kun langanlaihat avatarit tulevat johtoja pitkin näytölle. Hiirimatolla fiilataan, atk-pöydällä höylätään. Kontrollinäppäintä ei pidä jättää pohjaan, jotta ei saa dominoijan mainetta. Hiireen ei saa sekaantua.

Suomalainen mies ei puhu eikä pussaa, paitsi Internetissä, vaikka avatarien oikeaa sukupuolta ei voikaan tietää varmasti. Sitä paitsi avatar kuulostaa naiselta; miesten virtuaali-ilmentymää pitäisi ehkä kutsua avaksi. Löytäisiköhän avatarina esiintymällä lukuisista käsityöblogeista ystävättäriä, tosin niidenkin todellisen sukupuolen laita olisi fifty-sixty-nine.

"Avatar on (the) floor unissa..." Jos harrastaa päiväunelmissaan virtuaaliseksiä, ei pidä valittaa, jos herättyään tuntee joutuneensa hyväksikäytetyksi. Tekoäly menee meidän tosi älyttömien hilseen yli. Vähän kuin seksi.