Palasin parin viikon juttukiellosta (tale ban) terrorisoimaan blogalisaation kannattajia. Aivojani tuuletellessa hurahdin uskoon, että kirjoittamalla voi vaikuttaa vaikuttavalta. Joku varmasti loukkaantuu, kun jatkan itseironiapommituksia roskatiedon valtaväylällä. Jälkeenpäin naapurini voi päästä haastatteluun: "Hiljainen mutta mukava tyyppi se oli; ei olisi uskonut, että se bloggasi nimettömänä."

"Kahdesta pahasta on valittava pienempi."

Millä ansioilla Raygun valittiin suuri(suisi)mmaksi amerikkalaiseksi? Ainakin hänen murhansa jäi yritykseksi, toisin kuin kärkikolmikon Abraham Lincolnin ja Martin Luther Kingin. Ratkaisiko radiolipsauttajan rehellisyys: "I've signed legislation outlawing the Soviet Union. We begin bombing in five minutes"? Pääosa elokuvassa Bedtime for Bonzo? Uusintaversion Bonzoksi sopisi muuten äänestyksen kuutonen, Bush Nuorempi. Miksi Iso-Arska ei päässyt kärkikymmenikköön?

"Ole kerrankin ihmisiksi ja vaadi, että eläimellä on oikeus olla eläin." (Animalia)

Monenko mielestä Animalian teuraseläinjulisteita ei olisi tarvinnut poistaa? Voisiko "kymmenillä kielteisillä palautteilla" saada poistettua kaiken ärsyttävän, esimerkiksi oppositiopuolueen vaalijulisteet? Ovatko ajat muuttuneet näennäismoralistisemmiksi sitten Benettonin kohujulisteiden?

Ärsyyntyivätkö samat ihmiset myös Live 8 -konserteista, jotka palauttivat Afrikan nälkäänäkevät uutisiin? Miksi muuten suomalaisia yhtyeitä ei ollut mukana, edes Poverty Stinks? Konsertit sentään viihdyttivät, kun taas "Dead pig walking" -tyyliset julisteet pakottivat ajattelemaan. Kukapa ei mieluummin katselisi puolialastomia naisia julisteissa?

"Seitsemäs seitsemättä seitsemän yli seitsemän."  (Tuomari Nurmio: Lapsikuninkaan käskyt)

Ensitietojen mukaan kyseessä oli täsmäisku: kuolleita seitsemän kertaa seitsemän.

New Yorkin 11.9.2001 lentokoneissa 3000 kuollutta, Madridin 11.3.2004 junissa 200 kuollutta, Lontoon 7.7.2005 maanalaisissa ja bussissa 50 kuollutta. Kahden ensimmäisen läntisen terrori-iskun välillä kului 30 kuukautta, kahden seuraavan vajaat 16 kuukautta. Vajaan 8 kuukauden päästä ovat Rooman talviolympialaiset. Enpä haluaisi kelkkailujoukkueeseen.

Kahden minuutin hiljaisuuden aikana mietin tasa-arvoa. Kolmen junan törmäyksessä kuolleille 130 pakistanilaiselle ei liputettu, koska he eivät olleet eurooppalaisia. Hiljaisuuden aikana ehti kehitysmaissa kuolla 40 köyhää, joille ei myöskään liputettu.