Rio Bravo (1959)

Tapahtumapaikkana on Rio de Janeiro. Päähenkilö on vanha sheriffi, joka rakastaa kaupunkiaan ja jolla on tapana huudahdella: "Rio, bravo!" Nuori pyssysankari (Ricky Nelson) esittää elokuvassa laulun She Loves You, jonka ansiosta elokuva nousee monella tasolla tapahtuvaksi melodraamaksi.

Ensinnäkin on outoa, että Nelson esittää juuri kyseisen laulun, koska The Beatles levytti sen vasta neljä vuotta elokuvan valmistumisen jälkeen. Toiseksi laulaessaan "she loves you" Nelson tarkoittaa sheriffiä, jota hän luulee naispuoliseksi. Tästä koituu melkoista sotkua loppujen lopuksi ja sen jälkeenkin.

Taksikuski (1976)

Newyorkilaisen taksikuskin elämä on yksitoikkoista, ajoa ajon perään. Elokuvan ensimmäinen puolitoistatuntinen onkin erittäin uuvuttavaa katsottavaa. Loppua kohden jännitys tiivistyy, kun muuan matkustaja ei aio maksaa yötaksaa.

007 - rakastettuni (1977)

Yksinäinen mies soittaa senssipuhelimeen, numeroon 007. Puhelimessa hän ihastuu naiseen ja ehdottaa tälle toistuvasti treffejä. Suhde ei kuitenkaan edisty. Hauskojen kommellusten jälkeen ilmenee, että naisääni onkin automaattisen puhelinvastaajan.

Kauriinmetsästäjä (1978)

Hellyttävä kertomus vinksahtaneesta miehestä, joka metsällä ollessaan luulee näkevänsä kauriita joka puolella. Ruumiita tulee liukuhihnalta. Hän lähtee Vietnamin sotaan jatkamaan "kauriinmetsästystä".

Sodan päätyttyä hänellä on valtavasti sotasaaliina ryövättyjä rahoja. Hän päättää pelata ne ruletissa, mutta eksyy venäläiseen rulettiin. Loppu on masentava: hän ampuu kaikki muut pelaajat.