Henkilöautojen kanssa olen uuskädetön. Kun istun jonkun kyydissä eikä auto starttaa, osaan kysyä, olisiko bensa loppunut. Toinen ehdotukseni: "Olisiko renkaissa liian vähän ilmaa?" Busseilla osaan matkustaa taitavasti, istua hiljaa. Reittiopastakin käytän kuin ammattilainen.

En osaa käyttäytyä ravintolassa. En tiedä, mitkä ruoat sopivat yhteen, mitkä erikseen. Kun kysytään viineistä, osaan pyytää punaista. Kotona sen sijaan osaan laittaa ruokaa, joka maistuu aina hyvältä.

En ymmärrä juhlien pukusääntöjä. Itsensä tuntee melkein sivulliseksi ainoana t-paidassa pukumiesten seurassa. Puku tekee miehen - naurettavaksi.

Kravatti on kaikista typerin hökötys. Sain vuosia sitten yhden lahjaksi, mutta en suostu pitämään sitä koskaan. Varmaan ne piruillessaan laittavat sen kaulaani, kun kuolen. Puku kuuluu arkkuun ja vain sinne.

Mutta minut kannattaa hakea apuun, kun pitää löytää kirja kirjastosta tai tiedonjyvänen Webistä. Odotan kesäaikaan siirtymistä: saan päteä siirtämällä kännykän, videon ja mikroaaltouunin kellon.