Päivän uutistarjontaa:

"15 % opettajista Vantaalla on epäpäteviä." Tämä lienee sitä tasa-arvoa. Aiemmin vain miehillä ja maahanmuuttajilla oli omat kiintiöt. Eikö epäpätevä opettaja tiedä tarpeeksi? Eikö se kannusta koululaisia etsimään tietoja itse, opeta luovaksi?

"Korson kirkon maaperä on pahasti saastunutta." Löydettiinkö kaivauksissa syntisten vainajien jäänteitä? Oliko viimeisen siunauksen epäonnistuminen osaamattoman kirkonmiehen syytä? Onko kirkollakin epäpätevien työntekijöiden kiintiö? Vai oliko maahan haudattu liikaa epäpäteviä opettajia, jotka eivät edes tienneet, miten maatua?

"Ciscon huhutaan harkitsevan Nokian ostamista." Onko tässä kyse vain epäpätevästä toimittajasta, joka laittoi vanhan huhun kierrätykseen? Oliko nimetön lähde Internet-sivu tai blogi? Jos huhun seurauksena Nokian pörssiarvo nousee ja Ciscon laskee roimasti, huhutaanko huomenna Nokian harkitsevan Ciscon ostamista?

"Päivän kysymys: Uskotko että Helsingin MM-kisat ovat puhtaat?" Kaksi naista yritti taata sen puhdistamalla kisavieraiden taskuja, mutta poliisille tuli tarve päteä ja ottaa naiset huostaansa.