"Aforisti on se tuppisuu joka vasta kotimatkalla keksii mitä hänen olisi pitänyt vastata kun hänen ehdotukselleen naureskeltiin." (Syrinx)

Myös täällä päässä leikkaa hyvin mutta hitaasti. Kun silloin harvoin tällöin keksin hyvän aiheen pakinaksi, joku muu on jo ehtinyt kaluta sen ennen minua. Parodia on jo kauan ollut mahdotonta. Ne tekevät sitä lähes työkseen tai ainakin minua nopeammin.

Juhannus yllätti veneilijät housut nilkoissa. Miksi juhannuksena uutisoidaan jokainen tapaturmaisesti kuollut ja piirrellään tilastoja: montako hukkui, kuoli liikenteessä, mikä on tilanne viime 10 vuoteen verrattuna?

Ei tarvinnut ihmetellä enempää, koska Lehti niittasi aiheen jos toisenkin: "Jalkapalloilijoiden juhannusjuhlilla paljon loukkaantumisia".

Keskustaoikeistolaisen työväen Kokoom(ais)uus-kansanpuolueen Tekovihreä toivo -kampanja pysäytti: "Ympäristön kannalta fiksuja tekoja tarvitaan kaikilta, olimmepa sitten katumaasturilla ajavia yritysjohtajia..."

Ei tarvinnut liata käsiään, koska aiheen veti vessasta Voiman vastamainos Suomen Toilet.

Lisää ydinvoimaa, kyllä kiitos! Eikä kansalta kysytä. Vaihtoehdoista vaiettiin kaikilla kotimaisilla, kun eduskunta päätti antaa itselleen oikeuden siirtää muutamia miljardeja euroja kahden yrityksen tilille.

Ei tarvinnut taaskaan osoittaa mieltään, koska meillä on Lehti: "Sosiaalinen media näytti voimansa kielteisissä ydinvoimapäätöksissä".

Lienee turha narista siitäkään, miten Helsinki jokakesäisine tietyömaineen on menettänyt katu-uskottavuutensa...