Déjà-v*u: tämä on v*uttanut ennenkin.

[Alla on päiväkirjani aloitus vuodelta 1993. Olin ihan unohtanut tuon, kun aloitin bloggaamisen tasan 100 päivää sitten. Järjestelin narinat nyt käyttämieni Arinan kategorioiden alle. Taidan olla pitkävihainen, mutta eipä ole maailmakaan parantunut.]

Kymmenisen vuotta sitten aioin aloittaa suuren listan keräämisen vituttavista asioista. Listasta olisi ollut kahdenlaista iloa: kypsyttävien ihmisten ja tapahtumien kirjaaminen on hyvä keino purkaa paineita; pitkän listan olisi voinut kirjoittaa puhtaaksi (kirosanoista) ja julkaista suurena käyttäytymispsykologisena kokoomateoksena.

Yhteiskunta. Presidentiksi ei saa valita yli 55-vuotiasta. Eläkeikäiset pois julkisista viroista. RKP pois hallituksesta ikiajoiksi. Koko puolue muilutettava Pohjanlahteen. Ruotsia ei pidä opettaa peruskoululaisille.

Maksimieläkkeeksi ja ansiosidonnaisen työttömyysturvan maksimiksi 5.000 markkaa kuussa. Työttömyysturvan on loputtava 60 päivän jälkeen. Rehellisestä työstä maksimipalkaksi 20.000 markkaa kuussa.

Etiopiaan karkotettava kaikki jotka jättävät ruokansa syömättä. Popcornin myynti elokuvateatterien auloissa on kiellettävä. Elokuvissa syöjille omat näytökset.

Media. K18-elokuvia ei saa sensuroida. Tv-elokuvat on näytettävä laajakangasmuodossa. Samaa tv-mainosta ei saa näyttää kuin kerran illassa. Mainokset pois elokuvien välistä. Ruotsinkieliset tekstit poistettava elokuvista.

Ympäristö. Yksityisautoilu on kiellettävä. Tupakoitsijoille omat baarit. Tuntuva sakko tupakantumpin maahan heittäjille.

Epäily. Toisin uskovista pahaa ajattelevat joutukoot helvettiin. Jos muslimeista on hienoa kuolla pyhässä sodassa, pommitettakoon heidät kerralla koko planeetalta. Tulkoon Jeesus sanomaan kirkonmiehille, tekopyhille uskoville ja paaville, että painukaa helvettiin.