Hämmennyn lehden uudesta linjasta, johon näyttäisi kuuluvan "taiteilija" Teemu Mäen toimiminen kolumnistina. – – Mäki on parhaimmillaankin käsittääkseni eläinrääkkääjä, ja viimeksi kun tarkistin, se ei ole taidetta. (Voima-lehden yleisönosasto)

Mä-en-tee-mut-ta-ne-muut. Olen itsekin pitänyt Mäkeä 20 vuotta sikana, vinksahtaneena. En hyväksy kissan tappamista, mutta tuskin Mäelle tarvitse enää muistuttaa nuorena tehdystä typeryydestä. Tämä on tyypillistä vastareaktiotani: en suvaitse yleisönosastoon kirjoittaneen suvaitsemattomuutta.

Mäki selittää, että hänellä oli taiteellinen visio, mutta syyllistyi eläinrääkkäykseen vain kömpelyyttään. Innoitus on hyvinkin voinut tulla Pedro Almodóvarin kaksi vuotta aiemmin ilmestyneestä elokuvasta Matador, jonka alussa härkätaistelija silmät luo ylös väkivaltavideotaivaaseen ja yhteen kätensä liittää itsensä elimelliseen osaan.

Moniaalla suvaitaan seksiä tai väkivaltaa, mutta vain erikseen. Uskovat kaksinaismoralistit kannattavat terroristiretkiä, mutta kieltävät viestimiä näyttämästä paljasta pintaa. Normaaliälyiset pitävät alastomuutta ja seksiä luonnollisina, mutta ymmärtävät välttää väkivaltaa. Seksin ja väkivallan yhdistäminen on taas useimmista perverssiä.

Autolla ajajain asiain ajajan FIAn komendantti Max Mosley julkaisi videon orgioista, joissa hän oli kirjaimellisesti astunut natsi-isänsä saappaisiin. Hakaristiinnaulitkaa, huusivat lehdet, mutta FIAn yleiskokous armahti eikä erottanut natsisikaa.

Millainen jumala pystyy säilyttämään pokerinaaman, kun teemumäet ja maxmosleyt tulevat kolkuttamaan taivaan portille? Jeesus on hyvä pokerissa, koska sillä on aina naulat kädessä.