Paavali "Pikataru" Werewolfowitch III istuutui salamavalojen keskellä. "We are the World Bank, we are the people", hän hyräili mielessään, mutta ihmetteli Conarja O'Balonen Show'n vaatimattomuutta. Iso Omenakin oli kutistunut.

"Maailmankauppa pitää vapauttaa, vaikka ydinaseilla", WW III julisti. Länsimaat eivät vaurastu keskinäisellä kaupankäynnillä; kultapossukerho tarvitsee kehitysmaita pysyäkseen kasvukäyrällä. Kerho on sisäpiirin nimi Maailmanpankin optio-ohjelmalle.

"Jos jokainen afrikkalainen avaisi tilin Maailmanpankissa, pelkistä palvelumaksuista kertyisi sievoinen summa vuodessa", WW III innostui. "Pieni, mitätön ihminen pääsisi osaksi maailmantaloutta."

Jokaisen pitäisi saada päivittäinen hampurilainen ja kokis. Näiden ihmisoikeuksien lisäksi jokaiselle kuuluu kuluttajavelvollisuudet, joten Maailmanpankki on alkanut tarjota kulutusluottoja ja vakuutuksia köyhille.

Amerikan hyökkäysvoimien avustamana Maailmanpankki aikoo ratkaista myös ympäristöongelmat. Kiikaritähtäimessä on ensin Aasia ja Lähi-itä. Maailmanpankki on tukenut patohankkeita, muun muassa Irakin murheellista patoa ("sad dam"), joka sai pankilta oikeusmurha- ja henkipattovakuutuksen.

X-Bush-Men -sarjan ahmattimutantti Wolf Verinen on näyttänyt kyntensä Irakin sodan arkkitehtina, kehitysmaiden rakennuttajana ja maailman rahakirstun vartijana. Onko hänen pöytälaatikossaan jo Harmageddonin piirustukset? "Maailmanpalovakuutuksia emme tarjoa", WW III heitti pirullisesti hymyillen.

God bless America. Sus siunatkoon meitä.