"USA on mainettaan parempi", paljasti Bjarne Kallis. Olenpa ollut typerä uskoessani "vapaan" lehdistön luomaa irvikuvaa ja pakinoidessani vuodatuksia amerikkalaisesta painajaisunelmasta tyyliin: "Kansaa viedään kuin Bushia narussa."

Bush hylkäsi Kioton ilmastosopimuksen vain saadakseen aikaan vielä paremman ja kattavamman sopimuksen.

Amerikkalaiset vain lainasivat öljyä irakilaisilta. Kärkkäät toimittajat juoksivat nurkan takaa tulilinjalle.

Etäterroristi räjäytti itsensä, päivittelivät CIA:n kaverit näkemäänsä satelliittikuvista.

60 vuotta sitten amerikkalaiset kokeilivat atomipommia käytännössä vain edistääkseen maailmanrauhaa. Vieläkin he vakuuttavat olevansa valmiita ennaltaehkäisevään ydiniskuun - samasta syystä.

New Orleansin tulvan alle jääneitä köyhiä riennettiin auttamaan heti kun Bush ymmärsi, miten vakavasta onnettomuudesta oli kyse.

Väitteet ihmisoikeuksien loukkauksista ovat loukkaavia. Kansan turvallisuuden takia on välttämätöntä kuunnella epäilyttäviä keskusteluja ja seurata verkkokirjoituksia.

Terrorismi on epäinhimillistä: eivät ne ole edes ihmisiä, joita epäillään terrorismiyhteyksistä. Heidät kuljetetaan piiloon, jotta he säästyisivät median pyöritykseltä. Tuska lisää tietoa.

Levylauteilla soi PääMinisteri Matti Perheineen eli PMMP Featuring t.A.T.u: "They say don't trust... They hurt me too... It's all about U.S."