"Seksin ostosta tulossa rangaistavaa", lakiuutisoivat seksilehdet. Jos ostaa SM-palveluita, saako ruoskaa? Pannaanko ostajat vankilaan, jossa seksiä saa ilmaiseksi suihkussa? Seksin myyminen pysyy kiellettynä vain yleisillä paikoilla. Eikö ilotyttönä esiintyminen ole rikokseen yllyttämistä?

"Seksipalvelujen ostaminen myös puhelimen välityksellä tai netistä muuttuu rangaistavaksi." Siis vain jommastakummasta, mutta ei molemmista? Toivottavasti vain puhelimesta, koska netissä VoIP jutella ja huutokaupata itseään: "Vie sie via wikisen." Säilyvätkö myös lehtien ja teksti-tv:n välityspalvelut?

Saako pornovideoitakaan enää ostaa? "Jos laki kajoaa elinkeinoomme, menemme lakkoon eli lopetamme työseisokit", uhosi mieskuntoelokuvatähti Nykäsen Kai Juuhan. Edellisellä lakolla alalle saatiin sukupuolikiintiöt.

Lain tarkoituksena on vähentää prostituutiota. Ilotytöt joutuvat nöyryyttävästi täyttämään asiakkaan toiveet, esimerkiksi hyväilemään itseään oikealla kädellä ja pitämään asiakkaan kalua vasemmassa kädessä. "Ei se noin mene, sillä asiakas on aina oikeassa", vastasi Mäen Anna.

Seksin ottaminen on ollut jo pitkään rikos, törkeä tai lievä, joista varsinkin jälkimmäinen kuulostaa törkeältä. Kauanko antaminen pysyy vielä laillisena? Entä harrastaminen?