Amerikkalaiset heräsivät viime yönä, kun Neil Young julkaisi rokkaavan protestilevyn Living With War ilmaisjakeluna Webissä. Eikö rokki ollut joskus kapinaa? Nyt se on taas sitä itseään.

After the Garden. "Won't need no stinkin' war." Ensimmäinen isku suoraan silmien väliin, ja tästä meno vain yltyy.

Living With War. "I never bow to the laws of the thought police." Torvisoittokunta ja laulukuoro! Sota on jokapäiväistä elämää, mutta silti ei ole pakko tappaa.

The Restless Consumer. "Don't need no more lies." Amerikkalaiset näyttävät ihastuneen juuri tämän piisin sanoihin, koska joku kerrankin sanoo totuuden. Kelpaa tämmöistä laulaa kadulla.

Let's Impeach the President. Bush syytteeseen valehtelusta ja maan viemisestä sotaan! Laulun seassa kuuluu autenttisia bushismeja: "I want justice. Dead or alive. War is my last choice." Tämä on vuoden piisi, ei epäilystäkään. Bush ei älyä edes pelätä, mitä tästä seuraa.

Lookin' for a Leader. Uusi johtaja voisi olla nainen tai musta mies! Ei kai levy ole osa Condoleeza Ricen vaalikampanjaa?

America the Beautiful. Levyn päätös sykähdyttänee amerikkalaisia. Itselläni ei ole tunnesiteitä kyseiseen kappaleeseen, joten se kuulostaa vain ärsyttävän ylivedetyltä kirkkokuorohoilotukselta. Muut piisit rokkaavat kuin hirviö.

Helvetti, mikä levy. Kirosanat ja superlatiivit loppuvat. Ei tippa silmäkulmassa tapa.