– Pitäisikö itkeä vai nauraa?
– Jos et naura, niin itket ja naurat.

Suurinta suomalaista pannaan halvalla. Yle aikoo esittää kuunnelmaan Uralin perhonen (M. Butterfly of Ural "Brokeback" Mountain) perustuvan nukkeanimaation, jonka mukaan Carl Gay Emil Mannerheim oli homo sapiens. Jumalanpilkan takia puolet suomalaisista vaatii lähetyksen sensuroimista ja puolet aikoo lopettaa tv-maksun maksamisen.

Armeijassa ja sotarintamalla on tunnetusti vaikea saada naista. Sata vuotta sitten tuskin puhuttiin seksuaalisesta häirinnästä, jos upseeri teki punkkatarkastuksia sotilaille. Mannerheimin pöydässä -kirja kertoo, että marsalkan herkkuja olivat mustamakkara ja suklaamunat.

Perustettiinko Mannerheimin Lastensuojeluliitto aikanaan suojelemaan pikkupoikia Mannerheimilta? Mitä vielä paljastuukaan Mannerheimin suhteesta hevosiin? Onko myös Renny Harlinin Mannerheim-elokuva tamperelaisten punikkien mustamaalaama? Senhän on käsikirjoittanut Kummelin Heikki Vihinen. Onko Mikko Nousiaista jo nähty naistenvaateosastolla?

Meitä huvittaa muhammad.gif-nimisten kuvatiedostojen vastainen mielenosoitus, mutta annamme poliisin sensuroida kuvat, kun niissä on mukana Muhammadin alaikäinen vaimo – tai Mannerheimin petikaveri. Mitä tuleekaan kaksinaismoralismin jälkeen?

Kun kaikki on sanottu, keskustelu jatkuu verkossa.