Elän ikälopun aikoja. Olen yrittänyt käyttäytyä siivosti vanhempien seurassa, mutta nykyään yhä useammin selviää, että olenkin itse joukon vanhin.

Provosoivat mainokset ovat alkaneet tökkiä. Mannerheimintiellä on Diesel for Successful Living -kampanjan juliste: mies ranteet sidottuina, sivuilla kaksi naista ruoska kädessä, kaikilla vain farkut yllä, jätkänshakkilauta piirretty miehen ja toisen naisen selkään.

Mitä kuvassa tapahtuu, mitä tulee mieleen ristinollapelistä, tiukoista farkuista ja pitkistä ruoskanvarsista? En kehtaa kysyä kadulla kävelevältä pikkutytöltä.

Koska väkivaltaiset mainokset on kielletty, ruoskien täytyy vihjata nautinnollisesta piiskaamisesta. Esineellistääkö mainos piiskattavaa miestä vai naisia, jotka on alistettu tyydyttämään miehen seksuaaliset tarpeet?

Onko mainoksessa jokin sanaleikki, jota en tajua? Ristinolla on englanniksi Tic-Tac-Toe. Tiktakin tytöt ovat laulaneet ainakin kappaleita Ympyrää, Sattuu, Kyyneleet, Lopeta.

Miehen tilalla mainoksessa ei varmaankaan voisi olla lasta tai eläintä, koska niiden kanssa pelailu on laitonta. Koulutetut kanat tosin osaavat pelata jätkänshakkia.

Mitähän ne keksivät seuraavaksi, jotta Dieselin rasvainen maine säilyy?